حریم خصوصی

آخرین به‌روزرسانی: ۱۴ مهر ۱۴۰۵

آنچه هرگز نمی‌بینیم

آنچه نگه می‌داریم

اشتراک با دیگران

اطلاعات شما به هیچ شخص ثالثی فروخته یا داده نمی‌شود. برای ارسال پیامک، فقط شماره و متن یادآور (بدون نام طرف حساب) به سامانه پیامکی ارسال می‌شود.

حذف اطلاعات

با درخواست از پشتیبانی، حساب و همه فایل‌های رمزگذاری‌شده شما به‌طور کامل حذف می‌شود.